Forhandlere

Aase rør varmegjenvinner for gråvann dusjAase Rør AS er en rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Rogaland.

MandalVVS_logo
Mandal VVS jobber i begge Agder fylkene og tilbyr mange energieffektive løsninger, særlig innen varmepumer.

Rørleggern varmegjenvinner for dusj
Rørleggern er lokalisert i Skien har 28 fast ansatte. Leverer rørlegger tjenester innen VVS og gass.

Seneco varmegjenvinner fo dusj

Seneco er lokalisert på Stord og er forhandler for Meander Heat Recovery i hele Sunnhordland. Selskapet tilbyr produkter og tjenester innen energieffektivisering og energisparing. Firmaets intensjon er å redusere energibruken i bygg ved å utnytte moderne teknologi til overkommelige priser.

 Polar Energi varmeveklser for dusj

Polar Energi er lokalisert i Hamnvik i Troms. I mer enn 9 år har Polar Energi designet og produsert varmepumper for private og industri med høy ekspertise. Polar Energi er involvert i Renewable Energies med høy effektivitet og pålitelige produkter. Firmaet jobber kontinuerlig med forbedringer av sine produkter og konsepter, og  tilbyr nå VXpipe i sine løsninger der hvor det er mulig å gjenvinne varmeenergi fra avløpsvannet fra dusj.

 

Bettum Solvarme levere varmegjenvinnere for dusj
Bettum Solvarme holder til utenfor Tønsberg. Firmaet har fokus på individuell energirådgivning og topp kvalitet og løsninger for kundene. Leverer mange forskjellige smarte energiløsninger.