Vilkår

Vilkår for HeatSnagger Shop

Betingelser og vilkår på denne siden er basert på forbrukerkjøp, som blant annet er regulert i forbrukerkjøpsloven.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv porto og ekspedisjonsgebyr. Ved henting av varer på Skui i Bærum bortfaller porto. Beløpet fremkommer i sin helhet i nettbutikken ved betaling med VISA/Paypal.

Meander Heat Recovery tar forbehold om eventuelt prisendringer, men prisen kan ikke endres på en ordre kunden allerede har fått bekreftet.

Levering

Varekjøp kan gjøres til postadresser i Norge og Sverige. Produktet HeatSnagger selges også utenfor disse to land. Varer kan etter avtale også hentes direkte fra vårt lager på Skui i Bærum.

Ordren vil normalt bli ekspedert i løpet av 2-3 dager.

I forbindelse med høytider, ferieavvikling og inneklemte dager, kan vi ikke garantere overnevnte frister.

Sporing

Når varene er levert posten eller annen ekspeditør, sender vi en leveringsbekreftelse på e-post med sporingsinformasjon. Det kan så gå noe tid før pakken er sporbar. Normalt sender vi med Norgespakken, som betyr at bestillingen leveres til kundens nærmeste postkontor.

Angrerett/-frist

For kjøp i nettbutikken har kunden ifølge angrerettloven 14 dagers angrefrist fra det tidspunkt vedkommende mottar varen. Fristen er å anse som overholdt dersom kunden har gitt oss beskjed innen fristens utløp. Vi anbefaler at denne beskjeden gis skriftlig.

Hvis kunden ønsker å benytte seg av angrefristen må varen returneres til oss i originalemballasjen og i salgbar stand. Returkostnader i forbindelse med pakking og frakt skal imidlertid dekkes av kunden.

Last ned “Angrerettskjema” i PDF format

Reklamasjon

Hvis en vare fra oss skulle ha feil eller mangler kan kunden ha krav på at feilen blir rettet, omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet. Vi anbefaler at reklamasjonen sendes skriftlig, for eksempel som e-post til post@meanderhr.no .  Skader som følge av at installasjonsmanualen ikke ble fulgt dekkes ikke av Meander Heat Recovery. Reklamasjon på forsendelse, ekspedering m.v. må skje innen fem virkedager etter mottak. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner i løpet av tre dager. Dersom varen må sendes i retur refunderer vi portoutgiftene.